Kärcher Store Tiffer 21 Alba Kft.
8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Zsurló u. 15.

Hétfő- Csütörtök: 09.00-16.30
Péntek: 9.00-15.00
Szombat- Vasárnap: ZÁRVA

Tel.: 06-22/317-077
Fax.: 06-22/505-636
E-mail:

Porszívózás A-Z-ig.

A Kärcher nedves-, száraz- és kefés porszívói optimális megoldást jelentenek az iparban, autóműhelyekben, épülettisztításnál és a kézműiparban. Magas minőség, hosszú élettartam, innovatív filtertechnika, és a szokatlanul kényelmes használat jellemzi.
 
NT_45_1_const_app_dd_11_720x220
Száraz porszívók

Száraz porszívók

Kompakt és halk: a kis méretű, mobilis Kärcher szárazporszívók speciálisan profi használatra lettek kifejlesztve a vevők igényeihez igazodva.
Szőnyegporszívók

Szőnyegporszívók

A Kärcher szőnyegkefés porszívói kombinálják a szívóerőt egy elektromos működtetésű kefével. Így a makacsul tapadó szennyeződésrészecskéket alaposan eltávolítja.
Biztonsági porszívók

Biztonsági porszívók

A Kärcher biztonsági porszívói TÜV- tanusítvánnyal rendelkeznek, ellenőrzött pormentes felszívást garantálnak, amivel az egészségre ártalmas porok nem jutnak ki a szabadba
Speciális porszívók

Speciális porszívók

Speciális felszereltség pékségekben és tűzoltóságokon történő használatra: nedves-/száraz porszívó hőálló tartozékokkal, melyek a C-kupplunggal kompatibilisek.
Nedves-száraz porszívók

Nedves-száraz porszívók

Nélkülözhetetlen: a nedves-/száraz porszívók minden szennyeződést eltávolítanak. Mindegy, hogy száraz, nedves szennyeződésről, esetleg folyadék felszívásáról van szó, a megfelelő készülékkel minden eltávolítható.
Akkumulátoros készülékek

Akkumulátoros készülékek

Elektromos seprő és akkus porszívó: ezekkel a készülékekkel nyilvános helyeken, üzletekben bátran használhatja. Halk működés, nincs zavaró kábel.