Nagy teljesítmény minden területen.

Tisztítás kézi seprőgépektől az ipari utcai seprőgépekig: a Kärcherrel a legkorszerűbb technológiával söpörhet. Választékunkban megtalálhatja a klasszikus gépeket, az újításokat, mint pl. a szemétfelszívó készüléket. Már seprésnél is előre gondolunk Önre, és megkönnyítjük munkáját!
 
KM_90_60_tennis_app_1
Kompakt kézi seprőgépek

Kompakt kézi seprőgépek

Udvarok, utak, csarnokok, raktárak tisztításához: a Kärcher kézi seprőgépei ergonómikus kialakításúak, könnyen kezelhetők, pormentesen sepernek és fáradhatatlanok – akár a sarkokban is.
Kézzel vezetett seprő-szívógépek

Kézzel vezetett seprő-szívógépek

300 m² felülettől. A kézi seprő- szívógépek porfelszívó hajtóművel rendelkeznek, ezáltal időt és energiát takarítanak meg. Ideális házmestereknek, iparosoknak, épülettisztításhoz és az iparban.
Felülős seprő-szívógépek

Felülős seprő-szívógépek

Gazdaságos, tiszta és hatékony közepes és nagy felületek tisztításához: hála a variálhatóságának köszönhetően minden igénybevételhez megfelelően használható.
Szemétfelszívó készülék

Szemétfelszívó készülék

A szemét könnyedén felszívható: a Kärcher szemétfelszívó készülék meggyőző funkcionalitással és komfortossággal rendelkezik. Cigarettacsikkek, lomb, söröskupak, és műanyag palackok egyszerűen felszívhatók a készülékkel.
Szívó-seprőgépek

Szívó-seprőgépek

Profi tartós alkalmazásra szolgál a nagy parkfelületeken,vásár- és iparterületeken. A kiforrott és hatékony Kärcher- technológia gondoskodik a hatékony eredményességről.