A csillogó padlóért.

A Kärcher súroló- szívógépei padlóját higiénikusan tisztán és fényesen tartják. Készülékeink és specialistáink minden tisztítási feladat ellátását gazdaságos és időtakarékos módon végzi el.
 
B_90_R_airport
Kompakt súroló-szívógépek

Kompakt súroló-szívógépek

Könnyen mozgatható és egyszerűen kezelhető: a kompakt súrológépek a közepes és nagyobb keménypadló burkolatok tisztítására a legalkalmasabbak a csillogó eredmények érdekében.
Lépcsőtisztító automaták

Lépcsőtisztító automaták

Gyors és alapos: a Kärcher mozgólépcső-tisztító gépei mozgólépcsők, mozgójárdák, lépcsők és ablakpárkányok gyors és alapos tisztítására alkalmazható.
Súrológépek

Súrológépek

Még a fugák is fényesek: ezek a gépek magas felületi nyomással tisztítanak, rétegeltávolításra és polírozásra, egyenetlen és fényes felületekre illetve szőnyegek samponozására egyaránt alkalmasak.
Polírozóautomaták

Polírozóautomaták

Amikor nyomokat hagyunk magunk után: a Kärcher polírozóautomatái a padlót rövid időn belül fényessé varázsolja. Hála az akkumulátoros üzemmódnak ügyfélforgalom közben is lehet alkalmazni.
Egytárcsás gépek

Egytárcsás gépek

Keménypadlók és kárpitfelületek tisztításához: a Kärcher-nél megtalálja az Önnek megfelelő gépet. Speciális készülékektől a rugalmas mindentudó készülékig.
Felülős súroló-szívógépek

Felülős súroló-szívógépek

1.500 m²-nyi felületek tisztítására a legalkalmasabbak. A Kärcher felülős súroló-szívógépek komfortos alternatívái a nagy kézzel vezetett gépeknek. Hála a különösen keskeny kiképzésnek.
Kézzel vezetett súroló-szívógépek

Kézzel vezetett súroló-szívógépek

Kis felületek gyors tisztításához: ezek a súroló-szívógépek akár 100 m² -nyi felület súrolására és vizes takarítására is alkalmasak. Már nedves törlésnél is gazdaságos.
Ráállós padlótisztítógép

Ráállós padlótisztítógép

Ezeknél a készülékeknél a felhasználó egy fellépőn áll. Az innovatív Step-On koncepció gazdaságos és motiváló.
Mozgólépcső tisztító

Mozgólépcső tisztító

A Kärcher súroló- szívógépei padlóját higiénikusan tisztán és fényesen tartják. Készülékeink és specialistáink minden tisztítási feladat ellátását gazdaságos és időtakarékos módon végzi.